'De Jong is onvoorstelbaar, de samenwerking met Messi gaat zo makkelijk'

'De Jong is onvoorstelbaar, de samenwerking met Messi gaat zo makkelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 15:16di 22-10-2019 om 15:16

Jan Boskamp genoot het voorbije weekend met volle teugen van het optreden van Frenkie de Jong voor FC Barcelona. De 22-jarige middenvelder kwam sterk voor de dag in het Primera Division-duel met Eibar (3-0).

"Fantastisch. Dan lopen sommigen van: hij moet daar of daar spelen. Maar of je hem nou rechts, links of centraal in de verdediging zet, hij is echt uitmuntend", zegt Boskamp bij Veronica Inside. "Als hij nou zelf zegt dat het niets uitmaakt, waarom lopen wij dan te zeiken dat het wel wat uitmaakt? Het is onvoorstelbaar als je ziet hoe hij speelde. Die samenwerking met Messi gaat zo makkelijk. Het lijkt alsof ze al jaren samenspelen. Het is fantastisch."

De analist is ook te spreken over een andere oud-Ajacied, Matthijs de Ligt. Hij begrijpt de kritiek op de verdediger niet. "Ik heb die wedstrijd gezien en vond hem heel goed spelen. Mensen reageren weer op die ene actie dat hij wegglijdt in de laatste minuut en dat hij hands maakt. Daar gaan we weer over lopen zeiken, maar hij heeft gewoon héél goed gespeeld."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws