'Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk'

'Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk'

23-10-2019 23:49 Laatste update: 24-10-2019 00:03
64

Sergiño Dest denkt dat de VAR een foute beslissing heeft gemaakt bij het afkeuren van de goal van Quincy Promes. De vleugelverdediger geeft wel aan dat Chelsea het woensdagavond meer verdiende om te winnen dan Ajax.

"Zij hebben kansen gecreërd, wij ook, maar ik denk wel dat zij iets beter presteerden dan ons deze wedstrijd", begint Sergiño Dest na afloop van de wedstrijd tegen AT5. De vleugelverdediger zag dat een aantal spelers kampten met pijntjes en vermoeid waren. "Dat kan wel een rol spelen. Maar uiteindelijk ligt het ook aan onze focus, dat kan beter."

Wedden

Meer odds

Dest is duidelijk over het afgekeurde doelpunt van Quincy Promes en vond het geen buitenspel. "Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk. Maar je kunt er niks meer aan veranderen. Het is de beslissing van de VAR."

Door de nederlaag ziet Ajax Chelsea op hetzelfde puntenaantal komen. Beide teams hebben nu zes punten en worden achterna gezeten door Valencia, dat na het gelijke spel tegen Lille op vier punten blijft steken.