'Stam gooit opstelling Feyenoord om: met vijf verdedigers tegen Young Boys'

'Stam gooit opstelling Feyenoord om: met vijf verdedigers tegen Young Boys'

24-10-2019 09:48 Laatste update: 17:19
123

Jaap Stam gaat het in de wedstrijd tegen Young Boys Bern over een andere boeg gooien. Volgens het Algemeen Dagblad kiest de oefenmeester voor vijf verdedigers in een 5-3-2-formatie.

Na de matige start van het seizoen lijkt Stam het op een andere manier te willen proberen in de Europa League. Tegen Heracles mocht Marcos Senesi in de basis beginnen, maar de aanwinst maakte een allesbehalve goede indruk in De Kuip. Het lijkt er volgens het Algemeen Dagblad dan ook op dat Eric Botteghin terugkeert in de basis. Niet als vervanger van Edgar Ié of Senesi, maar als versterking centraal achterin.

Dit betekent dat Steven Berghuis van zijn stek als rechteraanvaller verhuist naar de 'nummer 10-positie'. Voorin is er ruimte voor snelheid met Luciano Narsingh en Luis Sinisterra.

Rick Karsdorp en Nicolai Jørgensen ontbreken vanwege pijntjes in de selectie. De wedstrijd tussen Young Boys en Feyenoord begint donderdagavond om 18.55 uur. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer; Geertruida, Ié, Botteghin,  Senesi,  Malacia; Toornstra, Fer, Berghuis; Sinisterra, Narsingh.