Algemeen Dagblad: basis voor Gutiérrez en Bruma; twee spelers geslachtofferd

Algemeen Dagblad: basis voor Gutiérrez en Bruma; twee spelers geslachtofferd

Gepubliceerd: donderdag 24 oktober 2019 om 10:55do 24-10-2019 om 10:55

Laatste update: donderdag 24 oktober 2019 om 11:04do 24-10-2019 om 11:04

PSV-trainer Mark van Bommel lijkt in zijn opstelling tegen LASK Linz plaats te maken voor Erick Gutiérrez en Bruma. Beide spelers zaten de laatste wedstrijden een aantal keer op de bank, maar mogen naar alle waarschijnlijkheid starten tegen LASK. 

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Van Bommel lijkt alvast in te spelen op de absentie van Jorrit Hendrix de komende weken. De middenvelder pakte tegen FC Utrecht een oliedomme rode kaart en moet twee Eredivisie-wedstrijden vanaf de tribune toekijken. Gutiérrez lijkt dan ook vanavond al te mogen starten bij de Eindhovenaren.

Voorin is er weer een plekje weggelegd voor Bruma. De Portugees zat tegen Utrecht op de bank, terwijl Ritsu Doan voor hem in het veld stond. Vanavond lijken de rollen weer omgekeerd. Verder houdt Van Bommel vast aan de gebruikelijke namen. PSV trapt vanavond om 21:00 uur af in het eigen Philips Stadion en de wedstrijd staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Chris Kavanagh, die vorige week zaterdag nog het duel tussen Tottenham Hotspur en Watford floot.

Vermoedelijke opstelling PSV:

Jeroen Zoet; Denzel Dumfries, Timo Baumgartl, Nick Viergever, Michal Sadílek; Pablo Rosario, Erick Gutiérrez, Mohammed Ihattaren; Bruma, Donyell Malen, Steven Bergwijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie hoort er te spelen op het middenveld bij PSV tegen LASK Linz?

Jorrit Hendrix
6%
Erick Gutiérrez
94%
(1786 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws