Snoei kijkt op van Seuntjens: 'Hij praat voor zijn beurt: wie is hier de trainer?'

Snoei kijkt op van Seuntjens: 'Hij praat voor zijn beurt: wie is hier de trainer?'

24-10-2019 17:42
19

De Graafschap-routinier Ralf Seuntjens en trainer Mike Snoei zaten donderdagmiddag niet geheel op één lijn in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Seuntjens sprak de verwachting uit dat hij vrijdag als reserve begint, Snoei liet echter een ander geluid horen.

The Seun of God is herstellende van een kuitblessure en kon slechts een kwartiertje meedoen tegen Jong FC Utrecht en tijdens de kraker tegen NAC Breda van maandagavond. De Bredanaar verwacht dat dit tegen FC Dordrecht niet anders zal zijn. "Heel concreet is dat ik morgen ga invallen. Dat is het plan", liet hij weten aan Omroep Gelderland.

Dat was echter buiten Snoei gerekend. "Dan praat hij voor zijn beurt", aldus de trainer, die stelde dat Seuntjens juist wél op koers lag voor een basisplek. "Want wie is hier de trainer? Ralf heeft een hele grote inbreng, maar gelukkig maak ik zelf nog de opstelling." Snoei keek dan ook vreemd op van de uitlatingen van Seuntjens. "Ik ga zo eerst even met Ralf zitten. Hier is namelijk nog geen beslissing over gevallen."