Pépé helpt Arsenal met twee vrije trappen aan winst; De Jong wint met Sevilla

24-10-2019 22:55 Laatste update: 23:24
8

Sevilla heeft in eigen huis met 3-0 gewonnen van Dudelange. Het duurde lang voordat de ploeg van Luuk de Jong afstand nam, de Nederlandse spits kwam niet tot scoren. Eintracht Frankfurt won met 2-1 van Standard Luik, maar moest Bas Dost missen door een spierblessure.

Sevilla - F91 Dudelange 3-0
Het Sevilla van De Jong had lang nodig om de defensie van de Luxemburgse club Dudelange te slechten, maar liep na rust uit naar een 3-0 overwinning. De Jong startte in de basis, maar wist zijn stempel niet te drukken en werd uiteindelijk vervangen. Franco Vázquez was de grote man aan Sevilla-zijde. Drie minuten na rust knikte hij de 1-0 achter Dudelange-keeper Jonathan Joubert en een kwartier voor tijd gooide hij de wedstrijd in het slot met de 2-0. Invaller Munir El Haddadi maakte de laatste treffer van de avond.

Arsenal - Vitória SC 3-2
Arsenal heeft pas diep in blessuretijd afgerekend met Vitória SC. De thuisploeg stond lang met 1-2 achter, maar mocht uiteindelijk Nicolas Pépé bedanken. De Fransman schoot Arsenal hoogstpersoonlijk met twee prachtige vrije trappen langs de Portugese ploeg. De winnende treffer viel pas in de blessuretijd.

Eintracht Frankfurt - Standard Luik 2-1
Frankfurt heeft zonder Bas Dost een overwinning geboekt op Standard Luik. De Nederlandse spits had last van een spierblessure en moest het duel tegen de Belgische club aan zich voorbij laten gaan. Doelpunten van David Abraham en Martin Hinteregger zorgden voor de 2-0 voorsprong, Standard kwam niet verder dan een eretreffer van Selim Amallah.

Sporting Portugal - Rosenborg BK 1-0
In de groep van PSV heeft Sporting Portugal een nipte overwinning geboekt op Rosenborg. Het ging lang gelijk op tussen beide teams, maar twintig minuten voor tijd maakte Yannick Bolasie de winnende treffer voor de Portugezen, die hiermee op zes punten komt. PSV heeft door het gelijke spel tegen LASK Linz zeven punten en staat nog aan kop in Groep D.

Stade Rennes - CFR Cluj 0-1
Het was een opvallend 'rode' wedstrijd tussen Stade Rennes en CFR Cluj. Rennes-keeper Edouard Mendy kon al na vijf minuten inrukken met een directe rode kaart en vlak na rust kreeg ook Eduardo Camavinga rood nadat hij een doorgebroken speler van Cluj naar de grond werkte. Cluj stond op dat moment al op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ciprian Deac. Ook Cluj eindigde de wedstrijd niet met elf man: Mateo Susic kreeg ongeveer tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart.