'Dubbele tegenvaller ligt op de loer voor PSV: Malen vraagteken voor clash met AZ'

'Dubbele tegenvaller ligt op de loer voor PSV: Malen vraagteken voor clash met AZ'

25-10-2019 07:38
88

Donyell Malen moest het Europa League-duel van PSV Met LASK Linz vanwege een blessure aan zich voorbij laten gaan en mist zondag mogelijk ook de confrontatie met AZ in de Eredivisie. De clubtopscorer heeft last van een enkelblessure.

Het meespelen van Malen is volgens De Telegraaf onzeker. Mocht de aanvaller daadwerkelijk ontbreken, dan nemen de personele problemen van PSV-trainer Mark van Bommel toe. Het is namelijk ook de vraag of Steven Bergwijn fit genoeg is om zondag aan de aftrap te verschijnen.

Wedden

Meer odds

Bergwijn kreeg in de slotfase van het duel met LASK last van zijn hamstring. Hij liet zich niet wisselen en gaf aan dat het wel ging. Vrijdag zal er meer duidelijk moeten worden over de staat van Bergwijn's hamstring. Van Bommel gaf toe dat hij hem van het veld had moeten halen.

Nick Viergever en Jorrit Hendrix zijn zondag sowieso niet van de partij tegen AZ. Het duo pakte rood tegen FC Utrecht en is geschorst. In het slechtste geval mist PSV dus vier basisspelers. De Eindhovenaren spelen thuis.