Pikante transfertip voor Özil: 'Misschien ongebruikelijk om te zeggen'

Pikante transfertip voor Özil: 'Misschien ongebruikelijk om te zeggen'

25-10-2019 08:30 Laatste update: 09:26
16

Paul Scholes tipt Mesut Özil bij Manchester United. Bij Arsenal komt het avontuur van de Duitser hoogstwaarschijnlijk snel een einde. Een transfer naar Man United zou pikant zijn, maar niet onlogisch, zegt Scholes.

"Ik weet dat het misschien ongebruikelijk is om te zeggen, maar tijdens de wedstrijd (van Arsenal tegen Vitória SC, red.) hadden we het over Özil. Man United zou iets met Özil kunnen doen. Hij kan spelers met elkaar verbinden", zegt Scholes bij BT Sport. "Hij heeft veel kwaliteiten. Dat heeft hij al laten zien in zijn carrière."

Wat Scholes betreft is Özil van toegevoegde waarde voor United. "Hij zou een oplossing kunnen zijn voor de korte termijn. Dat is uiteindelijk aan hem, denk ik. Ik zie het niet gebeuren, maar hij is wel het type speler dat bij United past."

Özil vertelde onlangs nog aan The Athletic dat hij zijn contract bij Arsenal waarschijnlijk uit gaat dienen. "Je kunt lastige tijden meemaken, maar dat is geen reden om weg te lopen en dat doe ik dan ook niet. Ik blijf in ieder geval tot 2021." Özil is aan zijn zevende seizoen bij Arsenal bezig.