FC Utrecht voelt naweeën van overtredingen Hendrix en Viergever: 'Dat is jammer'

FC Utrecht voelt naweeën van overtredingen Hendrix en Viergever: 'Dat is jammer'

Gepubliceerd: vrijdag 25 oktober 2019 om 16:20vr 25-10-2019 om 16:20

FC Utrecht kan zondag tegen Sparta zeker niet beschikken over Simon Gustafson, terwijl achter de naam van Bart Ramselaar een vraagteken staat. De twee werden zaterdagavond geveld door PSV'ers Jorrit Hendrix en Nick Viergever, die beiden met rood van het veld moesten.

Ramselaar werd tijdens FC Utrecht-PSV op zijn enkel geraakt door Viergever. Volgens De Telegraaf zal tijdens de training van zaterdag pas blijken of de middenvelder inzetbaar is op Het Kasteel. Gustafson was de hele week nog niet beschikbaar: door de naam van de Zweed kan sowieso een streep gezet worden. "Jammer dat we de ingeslagen weg na de zege op PSV niet met dezelfde spelers kunnen vervolgen, omdat we het elftal minimaal op één positie moeten aanpassen", laat trainer John van den Brom weten aan de ochtendkrant.

Verder gaat Van den Brom waarschijnlijk niet veel veranderen. Linksback Leon Guwara heeft zijn schorsing uitgezeten, maar de rechtsbenige Mark van der Maarel zal wederom de voorkeur krijgen. "Mark heeft het goed gedaan. Ik zie geen reden om het te veranderen. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd", verklaart de trainer.

Sparta en FC Utrecht zullen zondag om 14.30 uur aftrappen op Spangen, waar FC Utrecht al sinds oktober 2008 niet meer verloren heeft.

Poll

Wat wordt Sparta-FC Utrecht?

(802 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws