'Als er een oude wedstrijd in zwart-wit is, vraagt Van Dijk: welk nummer heb jij?'

'Als er een oude wedstrijd in zwart-wit is, vraagt Van Dijk: welk nummer heb jij?'

25-10-2019 18:24
3

James Milner debuteerde al op zestienjarige leeftijd voor Leeds United en loopt sindsdien alweer zeventien jaar lang rondo op de Engelse velden, maar voelt zich nog topfit. Alleen Virgil van Dijk plaagt de Liverpool-routinier af en toe.

Nadat hij vorig seizoen een penalty benutte tegen Cardiff City, deed hij alsof hij liep met een wandelstok. Deze 'old man-celebration' kwam voort uit de grappen van Van Dijk. "Die maakt hij altijd", vertelt Milner in het talkSPORT-programma Sports Breakfast. "Als Premiership Years of een oude wedstrijd in zwart-wit opstaat, vraagt hij: Milly, welk rugnummer had jij hier? It's good fun."

De 61-voudig Engels international weet voorlopig van geen ophouden. "Ik voel me hetzelfde als in alle voorgaande seizoenen. Ik zal alles blijven geven, net zo lang tot ik niet meer kan. Het is altijd leuk om met een zware oefening op de training bezig te zijn en te horen dat de jonge jongens er net zo veel last van hebben als ik. Of misschien zeggen ze dat alleen maar om mij beter te laten voelen", knipoogt hij.