'Barça-spelers in discussie in Praag', Spaanse media smullen van starende Messi

'Barça-spelers in discussie in Praag', Spaanse media smullen van starende Messi

25-10-2019 22:26
19

FC Barcelona is koploper van de Primera Division en voert groep F in de Champions League aan, maar na de benauwde zege op Slavia Praag van dinsdag vielen toch harde woorden. De Catalanen beseffen dat het beter moet.

Hoewel Barça met 2-1 won van Slavia, was het spel niet overtuigend. Nog voor de technische staf binnenkwam, voerden de spelers een verwoede discussie in de kleedkamer, melden Marca en El Chiringuito. Een van de steunpilaren beet zijn teamgenoten daarbij toe dat 'we de Champions League niet gaan winnen als we zo spelen'.

De Spaanse kampioen wil eindelijk weer eens hoge ogen gooien in het miljardenbal, maar het optreden tegen Slavia Praag deed de spelers denken aan de pijnlijke uitschakelingen tegen AS Roma en Liverpool de afgelopen jaren. "Ik denk dat we sommige dingen moeten bespreken", geeft doelman Marc-André Ter Stegen toe. "We moeten goed naar onszelf kijken. Ik wil er verder niets over zeggen, dit moeten we intern houden."

Spaanse media speculeren ondertussen ook over een moment van Lionel Messi tijdens het duel in Praag. De Argentijnse ster staarde opzichtig naar coach Ernesto Valverde na de gelijkmaker van de thuisploeg. Valverde negeerde hem bewust of onbewust.