'Zet Van den Boomen bij Feyenoord en je hebt een controleur van geweldige klasse'

'Zet Van den Boomen bij Feyenoord en je hebt een controleur van geweldige klasse'

25-10-2019 23:55
64

Branco van den Boomen was vrijdag zonder te scoren de uitblinker bij De Graafschap tijdens de ruime 5-0 zege op FC Dordrecht. Trainer Mike Snoei van de Doetinchemmers denkt dat de middenvelder een aanwinst zou zijn voor Feyenoord.

"Zet hem eens op het middenveld van Feyenoord", zegt Snoei tegen Omroep Gelderland. "Met de punt naar achteren, voor mijn part. Dan heb je toch een regisseur van geweldige klasse en kwaliteit? Ik weet waar het aan schort bij Feyenoord, dat is mijn club. Dat zie ik ook als ik op de bank lig te kijken naar zo'n wedstrijd in Zwitserland (2-0 nederlaag tegen Young Boys, red.)."

"Dan vind ik het onbegrijpelijk dat bepaalde ploegen in de Eredivisie niet voor zo'n regisseur kiezen, die ook nog eens drang naar voren heeft en scorend vermogen", vervolgt Snoei zijn lofzang over de 24-jarige Van den Boomen. De coach is naar eigen zeggen al twee jaar een 'waanzinnige fan' van de oud-speler van sc Heerenveen en FC Eindhoven.

"En naast dat het een geweldige kerel is, is het ook een superprof. Zo met zijn vak bezig en met De Graafschap, om dingen voor elkaar te krijgen. Daar kan ik echt van genieten", besluit Snoei. Van den Boomen genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax. Sinds afgelopen zomer is hij actief op De Vijverberg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie