'Ik kom voor het eerst in de andere kleedkamer, geen idee hoe die er uit ziet'

'Ik kom voor het eerst in de andere kleedkamer, geen idee hoe die er uit ziet'

26-10-2019 15:36
9

John Stegeman keert zaterdagavond als trainer van PEC Zwolle terug bij Heracles Almelo, de club waar hij zijn eerste trainersklus kreeg. De oefenmeester van de Blauwvingers heeft desondanks geen bijzondere gevoelens bij het affiche.

Stegeman haalde met Heracles de Europa League en is daarmee cijfermatig de beste trainer die de club uit Almelo ooit had. Daar denkt Stegeman, zo zegt hij tegenover Tubantia, tegenwoordig niet meer aan. "Ik ben niet zo sentimenteel ingesteld. Ja, ik kom voor het eerst in de andere kleedkamer. Om eerlijk te zijn weet ik niet eens hoe die eruit ziet."

De oefenmeester van PEC, dat na een moeizame start in de Eredivisie vorige week een belangrijke zege boekte op ADO (3-1), heeft geen spijt dat hij niet meer in Almelo werkzaam is. "Ik heb er een geweldige tijd gehad, maar ik mis de club niet. Het is leuk om weer wat oude bekenden te zien, maar als het fluitje gaat, geldt voor mij maar één ding en dat is winnen."

PEC Zwolle en Heracles Almelo staan zaterdagavond in Erve Asito tegenover elkaar. De wedstrijd in Almelo begint om 20.45 uur.