Grijnzende Grot: 'Ik heb Bazoer na de training niet meer gezien in de kleedkamer'

Grijnzende Grot: 'Ik heb Bazoer na de training niet meer gezien in de kleedkamer'

26-10-2019 23:49
54

Jay-Roy Grot heeft tegenover FOX Sports gereageerd op het incident dat hij op de training had met Riechedly Bazoer. De middenvelder werd weggestuurd en hoeft zich tot nader orde niet te melden bij de selectie van de Arnhemmers.

Na afloop van het met 2-0 verloren thuisduel met ADO Den Haag legt Grot zijn zienswijze op het incident uit. "Het begon als iets wat wel vaker kan gebeuren op een training, maar deze keer liep het uit de hand", vertelt hij. "Het waren vooral woorden, ik hoorde zelf niet wat hij zei omdat ik in de emotie zat maar ik las dat hij gezegd had dat hij me in de kleedkamer nog wel zou zien. Nou, ik heb hem niet meer gezien."

Wat Grot betreft zijn er geen problemen met Bazoer. "Wat mij betreft hoeft hij niet per se zijn excuses aan te bieden, maar we blijven wel een team en het is niet alleen aan mij om te beslissen of hij terug mag komen. Ikzelf heb geen problemen met hem, ik heb het verder altijd goed met Bazoer gehad. Voor mij is het nu klaar, maar de groep is wel duidelijk geweest dat het niet kan wat hij gedaan heeft. Voor nu weet ik dus niet wat hij moet doen om terug te komen."