Reserves Bosz 'misdragen zich': Ik vond het niet fijn, dat heb ik niet verdiend

Reserves Bosz 'misdragen zich': "Ik vond het niet fijn, dat heb ik niet verdiend"

27-10-2019 10:42 Laatste update: 10:59
7

Werder Bremen-verdediger Ömer Toprak heeft zaterdag een vervelend gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen zijn oude club, het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz. De 27-voudig Turks international opende de score met een eigen doelpunt én claimde na afloop dat hij onheus bejegend werd door enkele spelers van de thuisploeg.

Toprak werd vlak voor tijd door tegenstander Lucas Alario in zijn gezicht geraakt en moest behandeld worden. "Ik lag bloedend op de grond. Peter Bosz, zijn assistenten en de medische staf zeiden niets, maar ik hoorde helaas niet zulke nette woorden vanaf de bank", doelde hij op de reservespelers van Die Werkself, waar Daley Sinkgraven niet tot de wedstrijdselectie behoorde. "Ik moet het accepteren, maar ik vond het niet fijn. Dat heb ik niet verdiend", liet hij na afloop weten aan Sky Germany.

De dertigjarige verdediger heeft een rijk verleden in Leverkusen, waar hij tussen 2011 en 2017 speelde. Daarna vertrok hij naar Borussia Dortmund, dat Toprak dit seizoen verhuurt aan Werder Bremen. De Turks international maakte zaterdag een eigen doelpunt tegen Bayer Leverkusen. Voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica en Davy Klaassen zetten de gasten op voorsprong, maar Alario bezorgde de ploeg van Bosz alsnog een punt.