Ziyech pissig bij Ajax: Geen verrassing dat hij niet de ideale teamplayer is

Ziyech pissig bij Ajax: "Geen verrassing dat hij niet de ideale teamplayer is"

27-10-2019 18:52
40

Ajax declasseerde Feyenoord in de Klassieker (4-0), maar een smetje op de ruime zege was de boosheid bij Hakim Ziyech. De spelmaker reageerde geïrriteerd op zijn wissel in de tweede helft.

Ziyech liep met misbaar van het veld en gooide op de bank zijn kicksen op de grond. "Het is geen verrassing dat hij niet de ideale teamplayer is en heel graag de hoofdrol wil hebben", reageert Kenneth Perez in de studio van FOX Sports. "Gelukkig maar, want hij haalt er kracht uit. Hij wil altijd de beste zijn."

Perez denkt dat Ziyech daarom ook een goede keuze heeft gemaakt om bij Ajax te blijven. "Daar speelt hij altijd heel veel. Stel je voor dat hij in de top terecht zou komen... Hoe vaak denk je dat hij daar gewisseld zou worden of op de bank zou beginnen?"

Opvallend genoeg werd Ziyech samen met David Neres het vaakst gewisseld bij Ajax in het tijdperk-Erik ten Hag. De 26-jarige Ajacied uit Dronten opende zondagmiddag tegen Feyenoord de score. Na 74 minuten werd hij gewisseld voor de zeventienjarige Ryan Gravenberch.