Feyenoord-kleedkamer ontploft na afstraffing tegen Ajax: Keihard aangepakt

Feyenoord-kleedkamer ontploft na afstraffing tegen Ajax: "Keihard aangepakt"

27-10-2019 19:00
81

Het is flink tekeer gegaan in de kleedkamer van Feyenoord nadat het al na 45 minuten 4-0 stond tegen Ajax, zegt Luciano Narsingh. De aanvaller van Feyenoord baalt als een stekker en spreekt van 'een kutdag'.

Ajax walste over Feyenoord heen en stond al na zeven minuten met 2-0 voor. Na 45 minuten was dat 4-0. In de rust ging het los in de kleedkamer van Feyenoord. "We zijn keihard aangepakt", zegt Narsingh tegen FOX Sports.

"We mochten geen tegengoal meer krijgen. Of het flink tekeer is gegaan? Ja, dat moet ook. Je moet eerlijk tegen elkaar zijn. We hebben elkaar niet verrot gescholden, maar wel gezegd dat dit niet kan. We moeten door. We moeten bijeenkomen. Er is kwaliteit, dat blijf ik zeggen. We gaan door. Een schande? Zeker."

"Als het zo snel 2-0 wordt heb je daar als ploeg bijna geen antwoord op", zegt Narsingh. "We moeten dit analyseren. Wat de opdracht was? De linies bij elkaar houden en goed inzakken. Je weet dat Ajax veel beweegt en veel overnames heeft. Als het doelpunt snel valt, is dat gewoon kut."