FC Barcelona en Paris Saint-Germain vangen bot: Ik focus me nu op Ajax

FC Barcelona en Paris Saint-Germain vangen bot: "Ik focus me nu op Ajax"

28-10-2019 07:46 Laatste update: 07:49
15

FC Barcelona en Paris Saint-Germain kregen afgelopen zomer nul op het rekest van Andre Onana. Dat bevestigt de Ajax-doelman andermaal aan De Telegraaf.

Na zijn derde seizoen onder de Amsterdamse lat stond Onana in de belangstelling van de Europese top. Barça en PSG waren concreet. "Zij hebben zich de afgelopen transferperiode bij mijn zaakwaarnemer (Albert Botines, red.) gemeld. Dat klopt", vertelt de international van Kameroen aan De Telegraaf.

"Maar ik focus me nu op Ajax", aldus Onana, die een onbetwiste factor is in de ploeg van trainer Erik ten Hag. In de zomer zette hij zijn handtekening onder een nieuw en verbeterd contract tot medio 2022. "Voor mij was het belangrijk om nog één jaar te groeien als keeper en als persoon. Dat was het beste voor mij. Spelen, spelen en nog eens spelen."

Onana miste dit seizoen nog geen minuut bij Ajax. De Amsterdamse club nam hem 2015 over van FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht wilde hem vier jaar later terughalen als vervanger van de naar Valencia vertrokken Jasper Cillessen.