Feyenoord serveert Van Geel 'genadeloos' af: 'Onbegrijpelijk, absolute vakman'

Feyenoord serveert Van Geel 'genadeloos' af: 'Onbegrijpelijk, absolute vakman'

28-10-2019 15:30 Laatste update: 15:52
67

Ruud Vormer vindt de manier waarop Feyenoord eerder dit jaar brak met Martin van Geel onbegrijpelijk. De technisch directeur besloot te vertrekken, nadat de kritiek van onder meer supporters aanzwelde.

"Weet je wat ik echt niet begrijp?", zegt Vormer in een interview met Voetbal International. "Je hebt in Martin van Geel een geweldige technisch directeur, een man die aan de basis heeft gestaan van vijf prijzen bij Feyenoord. Iets wat al jaren niet meer gelukt is. En wat doe je dan met zo iemand? Je serveert hem genadeloos af."

"Onbegrijpelijk, kan ik met mijn verstand totaal niet bij. Helemaal niet als je ziet hoe de club er nu voor staat. Want laten we eerlijk zijn: echt beter gaat het zonder hem niet", vervolgt de 31-jarige aanvoerder van Club Brugge, die tussen 2012 en 2014 bij Feyenoord onder contract stond.

Vormer maakte Van Geel ook mee bij Roda JC. "Je mag gerust weten dat het me pijn deed te zien hoe er afgelopen seizoen met Martin is omgegaan bij Feyenoord. Uitgefloten worden door zijn eigen supporters; dat heeft hij zó niet verdiend. (...) Van dichtbij weet ik wat Martin voor een fantastische, oprecht geïnteresseerde kerel is. En, belangrijker nog als technisch directeur: een absolute vakman."