FC Groningen-directeur zit thuis na 'verschil van inzicht': Een time out

FC Groningen-directeur zit thuis na 'verschil van inzicht': "Een time out"

29-10-2019 08:03 Laatste update: 09:04
22

Binnen FC Groningen heerst bestuurlijke onrust. Dat meldt het Dagblad van het Noorden dinsdag. Commercieel directeur Robbert Klaver zit door een verschil van inzicht met zijn directiecollega's thuis. De directie van Groningen wordt gevormd door drie man: Klaver, Mark-Jan Fledderus (technisch directeur) en Wouter Gudde (algemeen directeur).

"We hebben een dag of tien geleden een gesprek met elkaar gehad over commerciële zaken", bevestigt Gudde aan het Dagblad van het Noorden. "Dat ging over de huidige stand van zaken en de toekomst."

Wedden

Meer odds

"Uit het gesprek kwam naar voren dat er verschil van inzicht en visie is", vervolgt Gudde. "Daar is op zich niets vreemds aan, dat gebeurt overal. We hebben besloten een time out in te gelasten. Verder kan ik er op dit moment niets over zeggen, behalve dat er wat ons betreft snel en op een goede manier duidelijkheid moet komen over de situatie."

Klaver is al twaalf jaar in dienst van Groningen. Hij wilde Hans Nijland opvolgen als algemeen directeur, maar de clubleiding besloot uiteindelijk om Gudde aan te stellen. Die was tot vorig seizoen commercieel directeur bij Excelsior.