'Ik haat Van Bommel niet, maar hij ligt me gewoon niet en ik hem niet'

'Ik haat Van Bommel niet, maar hij ligt me gewoon niet en ik hem niet'

30-10-2019 07:28
130

Derrick Luckassen beschikt nog over een tot medio 2022 doorlopend contract bij PSV, maar heeft zijn laatste wedstrijd in Eindhovense dienst waarschijnlijk al gespeeld. De 24-jarige verdediger wordt momenteel verhuurd aan Anderlecht en ziet voor zichzelf geen toekomst in het Philips Stadion.

Luckassen kwam in 2017 over van AZ, schipperde onder Phillip Cocu tussen basis en bank en raakte onder Mark van Bommel totaal uit beeld. Vorig seizoen werd hij al verhuurd aan Hertha BSC. "Achteraf gezien heb ik spijt van mijn overgang naar PSV", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb de verwachtingen zelf niet kunnen inlossen. Maar eerlijk: ik heb er ook niet veel hulp gekregen."

Wedden

Meer odds

Met Van Bommel boterde het totaal niet, stelt Luckassen onomwonden. "Ik haat hem niet. Maar hij ligt me gewoon niet, en ik hem niet. Als ik hem zie op straat, zal ik hem wel een hand geven. Maar meer niet." Waar de toekomst van de centrale verdediger zal liggen na zijn uitleenbeurt, durft hij nog niet te zeggen. "Maar ik ga niét terug naar PSV, zoveel is zeker. Ook niet als Van Bommel vertrekt."