Honda voor het eerst te bewonderen in Arnhem: 'Allach en Slutsky dankbaar'

Honda voor het eerst te bewonderen in Arnhem: 'Allach en Slutsky dankbaar'

31-10-2019 13:48 Laatste update: 15:01
21

Keisuke Honda was donderdagochtend voor het eerst te bewonderen op het trainingsveld van Vitesse. Na afloop maakte de Japanner duidelijk alle opties open te houden en vooral aan zijn fitheid te willen werken.

In gesprek met De Telegraaf maakt de Japanner duidelijk hoe de vork in de steel zit, na zijn plotselinge entree in Arnhem. "Het is belangrijk dat ik hier kan trainen en aan mijn fitheid kan werken. Daar ben ik Mo Allach en Leonid Slutsky dankbaar voor. Na vijf maanden individueel te hebben getraind is het goed weer met een team te kunnen trainen. Daarvoor ben ik Vitesse dankbaar."

Honda maakte furore bij VVV-Venlo en CSKA Moskou. Later kwam hij nog uit voor AC Milan en Pachuca. Hij speelde daarnaast 98 interlands voor de nationale ploeg van Japan (37 doelpunten). Na het WK 2018 gaf hij aan te stoppen bij de nationale ploeg van Japan, maar de linkspoot heeft tóch nog een droom voor het komende seizoen. "Het is mijn doel om komende zomer met Japan uit te komen op de Olympische Spelen van Tokio."