Suggestie voor Arsenal: Daarom hoort hij gewoon in de basis

Suggestie voor Arsenal: "Daarom hoort hij gewoon in de basis"

31-10-2019 16:40 Laatste update: 16:43
21

Jamie Carragher doet na afloop van het spektakelstuk tussen Liverpool en Arsenal (5-5) een suggestie aan het adres van Arsenal-trainer Unai Emery. De oud-verdediger stelt dat Mesut Özil veel meer speeltijd moet krijgen bij The Gunners.

Özil was betrokken bij twee van de Arsenal-doelpunten voor hij gewisseld werd in de 65e minuut. Voor de camera’s van Sky Sports stelt Carragher dat het Arsenal van dit moment genoeg aan Özil kan hebben. "Ik ben niet de grootste Özil-fan, maar je kan mij niet vertellen dat hij niet goed genoeg is om in dit Arsenal een belangrijke rol te spelen. Dit Arsenal is geen fantastisch team."

De oud Liverpool-speler vervolgt: "Özil wordt vaak beoordeeld op de vraag of hij het team naar grote prijzen kan schieten, maar Arsenal moet op dit moment blij zijn met een top vier-plek. Niemand speelt op dit moment constant goed voor Arsenal. Daarom hoort hij gewoon in de basis. Ik weet zeker dat de voorste drie het heerlijk zullen vinden om een speler als Özil achter zich te hebben staan."