'Snelle breuk tussen PSV en geflopte huurling in winterstop niet uitgesloten'

'Snelle breuk tussen PSV en geflopte huurling in winterstop niet uitgesloten'

Gepubliceerd: donderdag 31 oktober 2019 om 14:50do 31-10-2019 om 14:50

Mogelijk blijft het verblijf van Toni Lato bij PSV beperkt tot een half jaar. Als de situatie van de Spaanse linksback niet verandert, valt niet uit te sluiten dat hij terugkeert naar Valencia.

Dat meldt Voetbal International. Lato is wedstrijdfit, maar komt niet voor in de plannen van trainer Mark van Bommel. Zijn laatste speelminuten dateren van 22 augustus, toen hij in de blessuretijd inviel tegen Apollon Limassol. Bij Jong PSV kwam Lato slechts twee keer in actie. Het valt volgens VI niet uit te sluiten dat hij in januari alweer terugkeert naar Valencia. PSV huurt hem in principe tot het einde van het seizoen van de Spaanse club.

In de tussentijd grijpt Michal Sadilek zijn kans als linksback. "Ik ben natuurlijk vooral blij dat ik speel", vertelt hij in een interview met Voetbal International. De Tsjech concurreert met Olivier Boscagli. "Maar mijn favoriete plek is op het middenveld. Het verdedigende positioneren en keuzes maken aan de bal, daar moet ik me op deze plek in verbeteren. Ik weet dat er kritiek is en ik weet ook dat ik foutjes maak, maar ik doe keihard mijn best."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws