Supportersvereniging PSV niet blij met club: 'Zou eigenlijk normaal moeten zijn'

Supportersvereniging PSV niet blij met club: 'Zou eigenlijk normaal moeten zijn'

31-10-2019 21:12
69

Supportersvereniging PSV heeft een duidelijk standpunt ingenomen wat betreft de trainingen van de Eindhovense club. De fans vinden dat er veel te vaak achter gesloten deuren getraind wordt en willen verandering zien.

De voorzitter van Supportersvereniging PSV, Harrie Timmermans, laat in een reactie aan het Eindhovens Dagblad weten dat de supporters het zat zijn om steeds voor gesloten deuren te staan op De Herdgang. "De poorten op het trainingscomplex moeten vaker open. We hebben er best begrip voor dat er soms besloten wordt getraind. De mediawereld is vergeleken met tien jaar geleden niet meer hetzelfde en presteren staat voorop, maar nu is het wat ons betreft doorgeslagen."

Af en toe traint PSV nog wel 'open', zoals tijdens de herfstvakantie. "Zo'n open training in de herfstvakantie wordt groots gepresenteerd door de club, terwijl het eigenlijk normaal zou moeten zijn", vervolgt Timmermans. "PSV heeft de ambitie geformuleerd om de meest open topclub van Europa te worden. Een ambitie waar wij als Supportersvereniging warm van worden. De huidige praktijk voelt koeler."