Bazoer 'leert lesje': 'Dat houd ik privé, daar wil ik niet teveel over zeggen'

Bazoer 'leert lesje': 'Dat houd ik privé, daar wil ik niet teveel over zeggen'

01-11-2019 13:16
29

Riechedly Bazoer heeft 'zijn lesje geleerd'. Dat laat de 23-jarige middenvelder weten aan Omroep Gelderland. Bazoer werd deze week in genade aangenomen, nadat hij zich had verontschuldigd bij de selectie.

Het verhaal is inmiddels bekend: Bazoer botste met ploeggenoot Jay-Roy Grot, riep 'ik pak jou nog wel' en bij het verlaten van het veld schoffeerde hij trainer Leonid Slutsky. 'Fuck off, i don't want to play for your team anymore', zou hij hebben geroepen. Dinsdag stond Bazoer alweer aan de aftrap in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap.

"Ik heb spijt van wat ik geroepen heb in mijn emotie", verklaart Bazoer, die na de veelbesproken aanvaring uit de selectie werd gezet. "In die tijd heb ik eens goed nagedacht over wat ik heb gedaan. Ik heb er thuis over gesproken en mijn ouders en vriendin waren ook teleurgesteld in mij. Maar wat ik heb gedaan kan gewoon niet, dat snap ik ook."

Maandag mocht de oud-speler van Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht weer aansluiten bij de Vitesse-selectie. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan de spelers en de trainers. Daarop reageerden ze wel goed. Maar ook zij lieten mij merken dat dit echt niet kan, ik weet dus wel dat dit niet nog een keer moet gebeuren."

"Ik kan beloven dat ik dit niet meer doe. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik ga ook hulp zoeken. Hoe? Dat houd ik privé, daar wil ik niet teveel over zeggen."