De Telegraaf: Overmars houdt hand op knip, geen aankopen meer bij Ajax dit seizoen

De Telegraaf: Overmars houdt hand op knip, geen aankopen meer bij Ajax dit seizoen

02-11-2019 07:15
92

Erik ten Hag lijkt het seizoen af te moeten maken met de huidige selectie. Directeur voetbalzaken Marc Overmars houdt de hand op de knip de rest van het seizoen en er lijken geen spelers meer bij te komen in Amsterdam.

Dat meldt De Telegraaf. Meerdere zaakwaarnemers hebben al van Overmars te horen gekregen dat Ajax niet van plan is om spelers aan te trekken in de winterse transferperiode. De directeur voetbalzaken wil alleen schakelen als er een speler van de huidige selectie langdurig geblesseerd raakt of als er zich een 'buitenkansje' voordoet. 

Dat Ajax zich in principe niet verder gaat versterken dit seizoen betekent niet dat er door de scouts alvast gekeken wordt naar volgend seizoen. Zo is de hoofdscout van de club, Henk Veldmate, onlangs nog in Brazilië geweest om te speuren naar talent. Hij verblijft momenteel in Mexico en gaat voor het einde van het jaar ook nog een bezoek brengen aan Argentinië. Michel Doesburg, Hans van der Zee en Roy Wesseling, de andere scouts van Ajax, zijn aanwezig bij het WK onder 17 in Brazilië.