Martínez geblesseerd na harde overtreding Hamer: 'Dat is voetbal, kan gebeuren'

Martínez geblesseerd na harde overtreding Hamer: 'Dat is voetbal, kan gebeuren'

02-11-2019 08:02
105

PEC Zwolle was vrijdagavond dicht bij een stunt tegen Ajax. Gustavo Hamer is na afloop teleurgesteld, maar geeft toe dat hij bij een 0-3 stand dacht dat de score nog veel hoger uit had kunnen vallen. Ook laat hij zich uit over zijn harde overtreding op Lisandro Martínez, die geblesseerd van het veld moest.

"We peppen elkaar echt heel erg op in de kleedkamer en dan speel je zo'n eerste twintig minuten", vertelt Hamer na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Het was echt belabberd, om je te schamen. Dan weet je dat Ziyech zo'n fantastische trap heeft en dan laat je hem toch een paar keer die bal geven." PEC keek na twintig minuten al tegen een 0-3 achterstand aan. "Dan hoop je dat het niet 0-5, 0-6, 0-7 wordt."

Wedden

Meer odds

"Ja, zeker. Ik heb hem ook mijn excuses aangeboden, het was niet mijn intentie om hem zo te schoppen", vervolgt Hamer. "Ik probeer mijn been over de bal te zetten, maar hij was sneller bij de bal dan ik." De VAR keek naar het moment, maar vond geel voldoende. "Het was ongelukkig. Quincy (Promes, red.) kwam ook nog en zei: het was ongelukkig. Dat is ook voetbal, het kan gebeuren."