Bazoer doet een boekje open na disciplinaire schorsing: 'Dat is pijnlijk, hoor'

Bazoer doet een boekje open na disciplinaire schorsing: 'Dat is pijnlijk, hoor'

02-11-2019 09:08
34

Riechedly Bazoer reageert voor het eerst sinds het opstootje met Jay-Roy Grot op de training van Vitesse. De middenvelder werd in genade aangenomen in Arnhem nadat hij zijn excuses had gemaakt. 

Een duel tussen Bazoer en Grot op de training resulteerde in een opstootje, waarbij eerstgenoemde luid verbaal misbaar maakte. "Dat is nooit goed te praten", begint Bazoer tegen De Gelderlander. "In het vuur van het moment ben ik me te buiten gegaan. Ik had mijn emoties niet onder controle. Ik baal er enorm van. De uitspatting is een fout van mij. Ik alleen draag er ook de verantwoordelijkheid voor. Niemand anders."

Bazoer kreeg een boete van zijn club, maar de disciplinaire schorsing kwam bij hem harder aan. "Hoezeer ik die schorsing ook betreur, de straf is wel terecht. Ik heb iedereen teleurgesteld. Het team, de technische staf. Mijn vriendin, mijn broer en mijn ouders. Vooral mijn ouders. Dat spijt mij. Ik ben terecht gewezen in mijn familie. Dat is pijnlijk, hoor", stelt de middenvelder. 

"Voor mijn gevoel is heel Nederland over mij heen gevallen. Dat moet je slikken. Maar dat valt niet mee. Ik wil niet continu omkijken. Daar moet ik nu doorheen. Ik heb immers zelf de zaken gezegd die niet kunnen", sluit hij af.