'Ik moet aan Ten Hag laten zien dat het geen geluksseizoen was'

'Ik moet aan Ten Hag laten zien dat het geen geluksseizoen was'

02-11-2019 09:50
34

Noussair Mazraoui is erop gebrand om te laten zien dat hij geen one season wonder is. Vorig seizoen behoorde de Marokkaan verrassend tot de uitblinkers bij Ajax, maar nu zit hij op de bank. Sergiño Dest krijgt van Erik ten Hag de voorkeur op de rechtsbackpositie.

Mazraoui mocht vrijdag weer in de basis beginnen bij Ajax. "Met mij gaat het goed ik. Ik viel buiten de basiself en had problemen met m'n fitheid. Geblesseerd, dan weer fit, dan weer geblesseerd, geen voorbereiding. Nu moet ik zorgen dat ik fit blijf, goed train en aan de trainer laten zien dat het geen geluksseizoen was", vertelt Mazraoui aan FOX Sports.

Na het drukke seizoen met Ajax speelde Mazraoui ook nog de Afrika Cup. Hij sloot later aan bij Ajax, maar toen had Dest zijn plek al veroverd. "Het was allemaal nieuw voor mij. In mijn tweede seizoen moet ik gewoon doorpakken en stappen maken."

"Het ging zo lekker in het eerste seizoen. We werden kampioen, wonnen de beker en bereikten de halve finale van de Champions League. Daar ben je onderdeel van. Nu val je er buiten door verschillende dingen, maar dat maakt me mentaal sterker."

Mazraoui kijkt uit naar de concurrentiestrijd met Dest. "Het is een goede speler. Daar draai ik niet omheen. Het wordt een mooie concurrentiestrijd."