LIVE-discussie: RKC-smaakmaker ontbreekt, Heracles weer in 'competitie-opstelling'

LIVE-discussie: RKC-smaakmaker ontbreekt, Heracles weer in 'competitie-opstelling'

02-11-2019 18:15
1

Nadat beide ploegen afgelopen week in Almelo tegenover elkaar stonden in het kader van het bekertoernooi (4-3), is het zaterdagavond tijd voor het competitietreffen tussen Heracles Almelo en RKC Waalwijk in Brabant.

De hekkensluiter van de Eredivisie probeert met drie aanvallers een bres te slaan in de Almelose defensie. Dat lukte afgelopen week aardig, getuige de drie treffers in het duel in de eerste ronde van de KNVB Beker, maar die goals waren niet genoeg voor een resultaat. Anas Tahiri, spelmaker van de Waalwijkers, zit verrassend op de bank.

Heracles trad woensdagavond in eigen stadion aan met Tim Breukers, Dario van den Buijs en Sebastian Jakubiak. Die spelers zitten zaterdagavond op de bank in Waalwijk, omdat zij geen plek hebben in de 'competitieopstelling' van de ploeg van Frank Wormuth. Dat betekent dat Navajo Bakboord, Alexander Merkel, en Robin Pröpper terug zijn in de ploeg.

De opstellingen:

RKC Waalwijk: Vaessen; Gaari, Delcroix, Mulder, Bakari; Rienstra, Spierings, Leemans; Sow, Vente, Maatsen.

Heracles Almelo: Blaswich; Bakboord, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Merkel, Mauro Junior; Van der Water, Dessers, Dos Santos.