'Kovac is vanavond zijn baan kwijt en dan is Ten Hag één van de favorieten'

'Kovac is vanavond zijn baan kwijt en dan is Ten Hag één van de favorieten'

Gepubliceerd: zaterdag 2 november 2019 om 19:35za 02-11-2019 om 19:35

In de studio van FOX Sports acht men de kans groot dat Erik ten Hag binnen afzienbare tijd benaderd zal worden voor de baan van hoofdtrainer bij Bayern München. Niko Kovac, op dit moment oefenmeester bij Der Rekordmeister, zit op de schopstoel in Beieren.

De trainer van Ajax is één van de favorieten bij Bayern, zo weet presentator Jan-Joost van Gangelen te melden. "Het bericht vanuit Duitsland is nu dat Kovac er vanavond nog uitvliegt", zegt hij tijdens De Eretribune. "Dat is wel zeker. Dan zou assistent-trainer Hansi Flick tot aan de wedstrijd tegen Borussia Dortmund (volgende week zaterdag, red.) de baas zijn."

Vanaf dat moment komt Ten Hag in beeld in München, stelt hij. "Na die wedstrijd zouden ze een nieuwe trainer willen aanstellen en Ten Hag staat wel op het lijstje met favorieten. Mourinho, Ten Hag en nog iemand anders, dat zijn voorlopig de keuzes."

Bayern staat na een smadelijke 5-1 nederlaag bij Eintracht Frankfurt op de vierde plaats in de Bundesliga. De achterstand op koploper Borussia Mönchengladbach is vier punten. Doordeweeks komt Der Rekordmeister ook nog in actie in de Champions League: woensdagavond komt Olympiakos Piraeus op bezoek in de Allianz Arena.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws