Chagrijnige Dumfries: 'Alles geven, je poten ertussen zetten.. Dit kon niet'

Chagrijnige Dumfries: 'Alles geven, je poten ertussen zetten.. Dit kon niet'

02-11-2019 21:58
110

Denzel Dumfries verscheen na de wedstrijd tussen PSV en zijn oude club Sparta vol teleurstelling voor de camera's van FOX Sports. PSV voorkwam weliswaar een nederlaag in de blessuretijd, maar speelde volgens de rechtsback teleurstellend.

"Ongelooflijk", vond Dumfries. "Als je zo'n week achter de rug hebt, moet je er alles aan doen om hier te winnen. Alles geven, je poten ertussen zetten bij ballen die ertussenin vallen... Simpele dingen, waarin we tekortschieten", aldus de uitgesproken rechtsback. "We hebben zoveel kwaliteiten in de ploeg, maar dan moet het er wel uit komen."

Wedden

Meer odds

Volgens Dumfries had PSV zich in kunnen stellen op de strijd met Sparta. "We zeiden het in de kleedkamer al. Je weet wat voor trainer ze hebben (Henk Fraser, red.), je weet hoe ze willen spelen, je weet dat ze de duels opzoeken. Daar moet je je tegen wapenen", analyseerde hij. "Als je ziet hoe zij de duels van ons winnen, dat kan niet."

De late 2-2 van Cody Gakpo was dan ook slechts een doekje voor het bloeden. "Absoluut. Wij zijn PSV, een topclub. Dat moeten we meer uitstralen, denk ik. We moeten vertrouwen hebben in elkaar en shinen met zijn allen. Dat gebeurt alleen niet en dat is een bittere pil. Natuurlijk houd je vertrouwen in de ploeg, maar we mogen wel meer eisen van elkaar. We moeten nu op onszelf focussen en niet naar de ranglijst kijken, we hebben het zwaar genoeg."