De Boer: 'Feyenoord heeft ongelooflijk veel geld betaald, zou schrijnend zijn'

De Boer: 'Feyenoord heeft ongelooflijk veel geld betaald, zou schrijnend zijn'

03-11-2019 19:36
54

Ronald de Boer kan ergens wel begrijpen dat Jan-Arie van der Heijden de laatste maanden geen kans kreeg bij Feyenoord. Nieuwelingen Edgar Ié en Marcos Senesi móésten het laten zien, denkt de Boer.

Van der Heijden stond zondag tegen VVV-Venlo (0-3 zege) na een afwezigheid van bijna drie maanden in de Feyenoord-basis en verraste na afloop met opmerking dat hij 'het gevoel had dat Jaap Stam niet alles helemaal zelf besliste'. De Boer kan zich dat wel voorstellen.

"Feyenoord heeft natuurlijk ongelooflijk veel geld betaald", doelt de FOX Sports-analist op de komst van Senesi. "Als Van der Heijden dan ertussen komt, zou ik denken: we hebben die Senesi met heel veel bombarie gehaald en dan staan wij voor lul met ons aankoopbeleid. Feyenoord heeft echt heel diep in de buidel moeten tasten."

"Ik denk dat ze wel een beetje druk hebben uitgeoefend op Stam. Hé, we gaan wel met Senesi spelen, want hij is echt heel goed. Je moet hem een kans geven, dus even geen plaats voor Jan-Arie", vult De Boer in. "Als Jan-Arie daar dan óók nog eens tussenzit, wordt het helemaal schrijnend."