Ajax gaat voor revanche tegen Chelsea: 'We weten dat er veel op het spel staat'

Ajax gaat voor revanche tegen Chelsea: 'We weten dat er veel op het spel staat'

04-11-2019 08:05 Laatste update: 08:08
51

Joël Veltman blikt vooruit op de wedstrijd van Ajax tegen Chelsea in de Champions League aanstaande dinsdag. De verdediger zag dat zijn team in de thuiswedstrijd tegen de Engelsen te weinig kreeg en is uit op revanche.

"We hebben iets recht te zetten", vertelt Veltman tegen het Algemeen Dagblad. "Thuis hebben we te weinig gekregen tegen Chelsea, een gelijkspel was terecht geweest. Toch speelden we destijds niet goed genoeg. Aan de bal moet het morgen beter en in de slotfase gaven we ook te veel weg."

"Ze zijn fysiek sterk, gewoon een topploeg. Maar het is aan ons om hen niet in hun kracht te laten komen", vervolgt Veltman. "Eigenlijk hetzelfde als een half jaar geleden tegen Tottenham Hotspur. Als we meegaan in hun tempo en de fysieke duels, dan wordt het een soort tenniswedstrijd, dan vliegt het spel heen en weer. Dat willen we niet, dus we weten wat ons te doen staat."

"Ik verwacht dat beide ploegen opnieuw aan elkaar gewaagd zullen zijn. We weten allebei ook dat er veel op het spel staat. De winnaar komt op negen punten en zet een grote stap richting overwintering", sluit de verdediger af.