Update: Everton heeft nieuws over Gomes: 'Waarschijnlijk volledig herstellen'

Update: Everton heeft nieuws over Gomes: 'Waarschijnlijk volledig herstellen'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 16:11ma 04-11-2019 om 16:11

André Gomes wordt maandag geopereerd. Dat bevestigt zijn club Everton. De Portugese middenvelder heeft een dubbele enkelblessure opgelopen, zo blijkt.

Gomes duelleerde in de slotfase van Everton - Tottenham Hotspur met Heung-Min Son en Serge Aurier en liep daarbij een horrorblessure op. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat zijn enkel uit de kom én gebroken is. Maandag gaat Gomes onder het mes.

Het is de vraag welke gevolgen de kwetsuur heeft voor de carrière van de middenvelder. Everton doet geen mededelingen over de herstelduur. The Toffees wensen hun middenvelder wel alle sterkte en beloven hem bij te staan in de revalidatie die voor hem ligt.

Heel Engeland was zondag in de ban van de horrorblessure, waarvoor Son de rode kaart kreeg. De Koreaanse vedette van Tottenham Hotspur was totaal overstuur en verliet het veld in tranen. Aurier liet zich vijf minuten na het incident wisselen.

Update: André Gomes is succesvol geopereerd aan zijn enkel, meldt Everton maandagmiddag via de officiële kanalen. Naar verwachting zal de Portugese middenvelder volledig herstellen, al duurt het nog een tijdje voor hij weer op het veld staat. 'André zal voorlopig herstellen in het ziekenhuis voor hij begint met zijn revalidatie. Waarschijnlijk gaat hij volledig herstellen.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws