Begrip voor keuze van Advocaat: 'Ié is natuurlijk kamikaze van bovenste plank'

Begrip voor keuze van Advocaat: 'Ié is natuurlijk kamikaze van bovenste plank'

04-11-2019 08:24 Laatste update: 10:14
28

Dick Advocaat kiest voor een Nederlands duo centraal achterin bij Feyenoord en Kenneth Perez denkt dat de oefenmeester daarmee een goede keuze maakt. Toch denkt de analist dat Marcos Senesi op den duur de kans moet krijgen in De Kuip.

"Jaap Stam deed dat in principe ook, hij koos ervoor Senesi niet op te stellen door de communicatie", begint Perez bij FOX Sports. "Ik blijf erbij: als je echt goed bent hoef je toch niet per se vijf Nederlandse woorden te kunnen spreken? Blijkbaar zijn ze niet zo heel goed en dat hebben we ook gezien natuurlijk. Ié is kamikaze van de bovenste plank, je weet gewoon niet wat er gaat gebeuren."

Wedden

Meer odds

"Senesi hebben we één keer heel slecht zien spelen, in de Europa League was het dan weer wat beter. Die kennen we niet goed genoeg om er wat over te zeggen." Advocaat valt dus weer terug op het 'oude' centrale duo van Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. "Dat snap ik dan ook wel. Het is allemaal vrij logisch eigenlijk, op korte termijn lijkt het mij dat Senesi de kans moet gaan krijgen. Die heb je niet voor niets voor veel geld gehaald", sluit Perez af.