'We hebben veel praatsessies gehad en ook nu is er nog vertrouwen in Maaskant'

'We hebben veel praatsessies gehad en ook nu is er nog vertrouwen in Maaskant'

04-11-2019 11:38
36

Bij VVV-Venlo staat iedereen nog achter hoofdtrainer Robert Maaskant. Supporters van de Limburgse club eisen het vertrek van Maaskant nadat VVV van amateurclub Groene Ster verloor in het bekertoernooi en er nu acht competitiewedstrijden op rij zijn verloren.

Toch wil Stan Valckx, technisch directeur van de Venlonaren, niets weten van een ontslag voor Maaskant. "We hebben de afgelopen week veel praatsessies gehad", laat hij na afloop van het met 3-0 verloren thuisduel met Feyenoord weten tegenover De Telegraaf. "In die gesprekken is het vertrouwen in Robert uitgesproken en ook na deze wedstrijd zijn er geen twijfels over Robert."

Maaskant reageerde tijdens de wedstrijd op de supporters en gaf aan klaar te zijn met de mensen die anoniem dingen naar hem roepen. Valckx steunde zijn trainer hierin. "Wij scharen ons achter de trainer", laat hij optekenen. "We hebben er vertrouwen in, dat we het tij gaan keren."

Na acht competitienederlagen op rij staat VVV nu zeventiende in de Eredivisie. Fortuna, dat op de relatief veilige zestiende plaats staat, heeft evenveel punten maar een beter doelsaldo. Hekkensluiter RKC volgt op vijf punten achterstand.