LIVE: Ajax houdt stand en sleept met negen man 4-4 over de streep (gesloten)

LIVE: Ajax houdt stand en sleept met negen man 4-4 over de streep (gesloten)

05-11-2019 22:50 Laatste update: 23:17
642

Het is zover: Ajax treft Chelsea dinsdagavond in de vierde speelronde van de Champions League-groepsfase. Twee weken na de nederlaag in de Johan Cruijff Arena zinnen de Amsterdammers op revanche. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van álle ontwikkelingen op Stamford Bridge.

Chelsea trok veertien dagen geleden aan het langste eind tegen Ajax door een laat doelpunt van Michy Batshuayi. De twee koplopers van Groep H in de Champions League hebben na drie speelronden zes punten, twee meer dan Valencia en vijf meer dan Lille OSC.

Wedden

Meer odds

Trainer Erik ten Hag heeft niets veranderd ten opzichte van het uitduel met PEC Zwolle. Sergiño Dest en Edson Álvarez beginnen dus als reserve.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Promes, Martínez; Ziyech, Tadic, Neres.

Na de 0-1 nederlaag tegen Valencia (0-1) in de Champions League-ouverture boekte Chelsea een 1-2 zege bij Lille en 0-1 zege bij Ajax. Eén wijziging ten opzichte van het heenduel in Amsterdam: Christian Pulisic voor Callum Hudson-Odoi. Sterspeler N'Golo Kanté is terug van een blessure, maar begint op de bank. Hetzelfde geldt voor Michy Batshuayi, de matchwinner in de Johan Cruijff Arena. Andreas Christensen en Ross Barkley zullen nog niet tot de wedstrijdselectie behoren.

Opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Tomori, Zouma, Alonso; Kovacic, Jorginho, Mount; Willian, Abraham, Pulisic

De aftrap in Londen is om 21.00 uur. Met ons liveblog blijf je in aanloop naar en tijdens de Champions League-clash van alle ontwikkelingen op de hoogte.