'Als Feyenoord niets onderneemt, is hij komende zomer inderdaad transfervrij'

'Als Feyenoord niets onderneemt, is hij komende zomer inderdaad transfervrij'

04-11-2019 14:18 Laatste update: 14:21
72

Cheick Touré is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Ondanks vermeende belangstelling voor de achttienjarige aanvaller uit binnen- en buitenland, hebben de Rotterdammers zijn aflopende contract nog niet verlengd.

Touré staat volgens ELF Voetbal in de belangstelling van meerdere clubs. Als het contract van de talentvolle aanvaller afloopt, hoeft er geen transfersom op tafel te komen. "De interesse kan ik bevestigen noch ontkennen. Maar als Feyenoord niets onderneemt, is Cheick komende zomer inderdaad transfervrij. Elke speler vormt dan een interessante optie", reageert zaakwaarnemer Melvin Plet.

Touré maakte in augustus 2017 zijn officiële debuut voor Feyenoord. In de thuiswedstrijd tegen Willem II (5-0) kroonde hij zich na Georginio Wijnaldum tot de jongste Eredivisie-debutant van Feyenoord. Vervolgens stokte het. In het huidige seizoen maakten Jaap Stam en opvolger Dick Advocaat nog geen gebruik van de vleugelaanvaller. Touré komt in actie voor Feyenoord O19 en het beloftenteam.