Swart tipt Ten Hag-opvolger bij Ajax: 'Voor een jaar zou ik het zeker doen'

Swart tipt Ten Hag-opvolger bij Ajax: 'Voor een jaar zou ik het zeker doen'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 16:45ma 04-11-2019 om 16:45

Sjaak Swart is helemáál niet te spreken over de manier waarop Ajax zich na de flitsende beginfase presenteerde tegen PEC Zwolle. Dat laat Mister Ajax weten in de nieuwe aflevering van Alles op Swart. Swart komt ook met de naam van een potentiële opvolger van Erik ten Hag.

Swart zag Ajax goed beginnen tegen PEC Zwolle, dat na twintig minuten tegen een 3-0 achterstand aankeek. "En wat gaan we doen: de wedstrijd weggeven, slappe hap. Dat vind ik onbegrijpelijk", foetert Mister Ajax. "Niemand staat op. Je wilt toch kampioen worden? Ajax doet er niet alles aan. Als ik bij 3-0 een paar spelers in de voorhoede zie lachen bij een gemiste kans, denk ik: hé jongens, jullie zijn niet goed bezig."

Ook de belangstelling van Bayern München voor Ten Hag komt ter sprake. De Ajax-trainer is een belangrijke kandidaat om Niko Kovac te vervangen. "Ten Hag moet blij zijn dat hij lekker bij Ajax zit. Waarom zou hij veranderen?", reageert Swart, die verrast met de naam van een mogelijke opvolger. "Morten Olsen, dat zou mooi zijn. Ik vind het nog steeds een heel goede trainer. Voor een jaar of anderhalf jaar zou ik het zeker doen."

Check hieronder de volledige aflevering van Alles op Swart!

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws