Kraay begrijpt niets van Feyenoord: 'Ze werden niet concreet, een enorme blunder'

Kraay begrijpt niets van Feyenoord: 'Ze werden niet concreet, een enorme blunder'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 20:13ma 04-11-2019 om 20:13

Feyenoord heeft een paar verkennende gesprekken gevoerd met AZ-directeur Robert Eenhoorn, maar pakte niet door. De Rotterdammers zijn al een tijdlang op zoek naar een nieuwe algemeen directeur en hoopten eruit te komen met Eenhoorn.

De directeur van AZ had volgens Hans Kraay junior wel oren naar een overstap en was teleurgesteld dat hij niet definitief gevraagd werd. "Voor het moment dat het dak instortte bij AZ, want daarna wilde hij sowieso niet meer, is er een keer of drie een bakje koffie gedronken", meldt Kraay bij RTV Rijnmond.

"Hij zat dan te wachten tot verteld werd wat er van hem verwacht werd, met welke mensen de organisatie gevormd zou worden en hoe lang hij zou tekenen", gaat Kraay verder. "Maar hem werd alleen maar gevraagd of hij interesse had om een kop koffie te drinken en een week later ging het weer precies hetzelfde."

Feyenoord had het zichzelf daar een stuk eenvoudiger kunnen maken, zo denkt de analist. "Robert Eenhoorn zou de allerbeste keuze geweest zijn, want het is een man met Feyenoord-achtergrond. Ze zijn alleen nooit concreet geworden en dat is een blunder van de bovenste plank."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Eenhoorn de perfecte kandidaat voor Feyenoord?

Ja
79%
Nee
21%
(9015 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws