'Real maakt 300 à 400 miljoen vrij: PSG reageert met enorm voorstel voor Mbappé'

'Real maakt 300 à 400 miljoen vrij: PSG reageert met enorm voorstel voor Mbappé'

Gepubliceerd: dinsdag 5 november 2019 om 12:16di 05-11-2019 om 12:16

Laatste update: dinsdag 5 november 2019 om 12:28di 05-11-2019 om 12:28

Real Madrid is er veel aan gelegen om volgende zomer Kylian Mbappé te rekruteren, maar Paris Saint-Germain doet er alles aan om hem te behouden. De twintigjarige aanvaller kan daarom net zo veel gaan verdienen als Neymar in het Parc des Princes.

Dat meldt althans Le Parisien. Volgens de Franse krant verdient Mbappé momenteel zo'n twintig miljoen euro bruto per seizoen. De Franse wereldkampioen heeft inmiddels een voorstel op zak om zijn salaris gelijk te trekken met dat van Neymar, namelijk 36,7 miljoen euro. Dat zou bijna een verdubbeling van zijn gage zijn.

Of Mbappé oren heeft naar een nieuw contract, is afwachten. De pijlsnelle aanvaller ligt momenteel tot medio 2022 vast bij de Franse grootmacht, maar Le Parisien schreef twee weken geleden al dat hij twijfelt over zijn toekomst. Mocht Mbappé besluiten dat hij wil vertrekken, dan is Real Madrid klaar om toe te happen. De Spaanse topclub wil zo'n driehonderd à vierhonderd miljoen euro vrijmaken voor de gehele operatie. 

Mbappé keerde onlangs terug van een hamstringblessure. Hij maakte als invaller meteen een hattrick tegen Club Brugge in de Champions League. In de Ligue 1 staat de teller op vijf goals en drie assists in zeven optredens.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Real Madrid vol voor Mbappé gaan?

(5368 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws