Ajax-terugkeer niet uitgesloten: 'De club zit in mijn hart en dat zal zo blijven'

Ajax-terugkeer niet uitgesloten: 'De club zit in mijn hart en dat zal zo blijven'

Gepubliceerd: dinsdag 5 november 2019 om 15:23di 05-11-2019 om 15:23

Davy Klaassen keert voorlopig niet terug bij Ajax. De middenvelder die met de Amsterdammers in de finale van de Europa League van 2017 stond (2-0 verlies tegen Manchester United) zit op zijn plek bij Werder Bremen en wil daar nog niet weg.

Bij Andy in de Auto reageert Klaassen op de vraag of hij komende zomer zou willen terugkeren in Amsterdam. "Ik weet het niet, want ik heb het hier heel erg naar mijn zin", legt de aanvallende middenvelder uit. "Ik heb geleerd dat je niet te ver vooruit moet kijken omdat dat toch geen zin heeft, want je weet nooit wat er gebeurt."

De club zal echter altijd een speciaal plekje houden bij Klaassen en hij sluit dan ook niet uit dat hij ooit wel de comeback in de Johan Cruijff Arena zal maken. "Ajax blijft natuurlijk voor altijd mijn club, dat zal zo blijven", zegt de nummer tien van Werder Bremen.

Klaassen, die de fans van Werder dit seizoen verblijdde met drie goals en twee assists in de Bundesliga en ook al in de DFB-Pokal het net vond, staat met zijn club op de twaalfde plaats in de competitie. De Nederlander is reserve-aanvoerder in de stad aan de Weser.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Ajax voor een terugkeer van Davy Klaassen gaan?

(6599 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws