Tadic 'angry and upset': 'Alles onder controle en dan komt iemand het afpakken'

Tadic 'angry and upset': 'Alles onder controle en dan komt iemand het afpakken'

05-11-2019 23:12
131

Bij Dusan Tadic kwam het stoom uit zijn oren na de uitwedstrijd tegen Chelsea. Ajax leek op een eclatante uitzege af te stevenen, maar pakte opeens twee rode kaarten en wist met negen man ternauwernood een 4-4 over de streep te trekken.

Volgens Tadic werd het spel van Ajax kapotgemaakt door de beslissing van arbiter Gianluca Rocchi om Joël Veltman én Daley Blind van het veld te sturen. De Serviër verscheen direct na afloop voor de microfoon van Veronica-interviewer Wytse van der Goot, die stelde dat Tadic er 'extremely angry and upset' uitzag. "Ja, we need to be angry. Dit is onmogelijk... We hebben alles onder controle en dan komt iemand ons alles afpakken."

Ajax stond op dat moment met 2-4 voor, maar moest meteen de 3-4 incasseren uit een strafschop en had daarna nog twintig minuten met één man minder voor de boeg. "Hij geeft twee rode kaarten voor één en dezelfde situatie. Dan wordt het ineens een hele andere wedstrijd. We moeten trots zijn dat we dit met negen man nog volhouden. Maar dit sloeg nergens op: we waren veel beter en dan ineens dit..."