'Neem maar van mij aan dat er iets in het contract van Ten Hag staat'

'Neem maar van mij aan dat er iets in het contract van Ten Hag staat'

Gepubliceerd: woensdag 6 november 2019 om 17:57wo 06-11-2019 om 17:57

Valentijn Driessen van De Telegraaf denkt dat Erik ten Hag een speciale clausule in zijn contract heeft staan waardoor hij onder bepaalde omstandigheden kan vertrekken uit Amsterdam. Bayern München zit achter hem aan, maar de Ajax-trainer wilde maandag op de persconferentie weinig over de situatie kwijt.

Ten Hag liet duidelijk weten het seizoen bij Ajax af te maken, maar ging verder niet op vragen in. "Dat deed hij heel opvallend. Hij wilde zijn handen er niet aan vuilmaken", zegt Driessen voor de camera van De Telegraaf.

"Hij wilde er geen Koemannetje ingooien. Die deed een leugentje om bestwil, met betrekking tot FC Barcelona en de clausule. Ten Hag deed dat niet, maar hij wilde ook niet liegen. Neem maar van mij aan dat er iets in het contract staat. Het zou ook heel logisch zijn, zodat hij aan het einde van het seizoen voor een bepaalde vergoeding kan vertrekken."

Driessen begrijpt dat Ten Hag er weinig over kwijt wilde "Ik denk dat hij de rust wil bewaren. Dat is waarom hij steeds terugviel op de wedstrijd tegen Chelsea. Dat is netjes tegenover de club waar je werkzaam bent."

Poll

Vertrekt Ten Hag na dit seizoen?

(3127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws