Gullit gaat in op Ten Hag-geruchten: 'Come on, één en één is twee, geen drie'

Gullit gaat in op Ten Hag-geruchten: 'Come on, één en één is twee, geen drie'

06-11-2019 19:48
67

Ruud Gullit is ervan overtuigd: Ajax-trainer Erik ten Hag wil dolgraag aan de slag bij Bayern München en zal ooit terugkeren aan de Säbener Straße, waar hij tussen 2013 en 2015 werkzaam was. Na het ontslag van Bayern-trainer Niko Kovac is de naam van Ten Hag veelvuldig gevallen in het geruchtencircuit.

Bayern heeft nog geen opvolger aangesteld en Ten Hag verklaarde voorafgaand aan het duel met Chelsea dat hij het seizoen 'gewoon' wil afmaken in Amsterdam. Gullit vraagt zich echter af of de 49-jarige Tukker de verleiding kan weerstaan, mocht Der Rekordmeister zich daadwerkelijk melden. "Die trein komt maar één keer voorbij hè?", laat hij weten als Champions League-analist bij BeIN Sports. "En als ze dan komen? Moet je dan zeggen: nee, ik wil eerst dit en dat doen? Ik denk niet dat hij dat gaat doen."

Gullit herinnert zich bovendien een interview dat Ten Hag ooit gaf, waarin hij stelde dat Bayern zijn droomclub was. "Come on", lacht Gullit. "Eén plus één is twee. En geen drie." De regerend Bundesliga-kampioen is woensdagavond begonnen aan zijn eerste wedstrijd na het ontslag van Kovac: Hans-Dieter Flick heeft voorlopig de honneurs waargenomen.