Van Bommel beslist: 'Maar nee, dat betekent niet dat ik supereigenwijs ben'

Van Bommel beslist: 'Maar nee, dat betekent niet dat ik supereigenwijs ben'

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 07:12do 07-11-2019 om 07:12

Laatste update: donderdag 7 november 2019 om 09:23do 07-11-2019 om 09:23

PSV verloor de afgelopen weken van FC Utrecht en AZ en speelde gelijk tegen LASK Linz en Sparta Rotterdam, maar dat is voor trainer Mark van Bommel geen reden tot paniek. De oefenmeester geeft aan dat hij het roer niet in een keer om gaat gooien in Eindhoven.

"Ik heb weleens betere fases gekend", laat Van Bommel weten als hem gevraagd wordt of hij er aan denkt dingen anders aan te gaan pakken. "Dat wordt trainers vaak gevraagd als de resultaten even wat minder zijn. Maar nee, ik ben niet iets anders gaan doen. Dat wil niet zeggen dat ik supereigenwijs ben, nee, ik denk dat we op dezelfde weg door moeten gaan, omdat volgens mij die manier de beste kans heeft om te winnen", aldus de trainer tegen de NOS.

"Als twee, drie van je beste spelers niet meedoen, dan scheelt dat wat. Als je rode kaarten krijgt, dan scheelt dat wat. Ik heb zaterdag Bayern München gezien dat heel vroeg in de wedstrijd een rode kaart kreeg en die verliezen met 5-1."

Rust
"PSV is een topclub, en topclubs moeten alles winnen. Dat voel ik ook. Dat voelt iedereen bij PSV. Maar zoals wij met deze situatie omgaan, als club, bestuur, spelers, trainersstaf, supporters... Dat is is wel mooi om te zien: dat je allemaal samen blijft en rustig blijft."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws