Cocu doet verhaal in Engeland: 'Was niet makkelijk, de impact was groot'

Cocu doet verhaal in Engeland: 'Was niet makkelijk, de impact was groot'

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 11:32do 07-11-2019 om 11:32

Phillip Cocu heeft het veelbesproken incident rond een aantal Derby County-spelers achter zich gelaten. Tom Lawrence en Mason Bennett werden gearresteerd nadat ze dronken een auto-ongeluk veroorzaakten. Aanvoerder Richard Keogh zat achterin, maar had zijn gordel niet om. 

Keogh, die zwaargeblesseerd raakte, is vanwege onbehoorlijk gedrag ontslagen door Derby. Cocu moest de situatie zien te managen. "Het is voor ons heel moeilijk geweest. Het was niet makkelijk omdat de impact zo groot was", vertelt Cocu in een interview met The Telegraph.

"Zowel als speler als trainer heb ik te maken gehad met dit soort incidenten. Er gebeuren veel dingen waar je mee moet dealen. Het is makkelijk om te oordelen, maar iedereen is anders."

"Ja, ik was boos en erg teleurgesteld omdat één speler niet kan spelen. Je kunt niet iedereen tevreden stellen en we begrijpen dat iedereen een mening heeft. Dat zal altijd blijven. We hebben sindsdien veel met elkaar gesproken. We hebben verteld wat we in de toekomst verwachten van de spelers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws