'Flick kan langer verblijf in München afdwingen, Ten Hag blijft 'Wunschkandidat''

'Flick kan langer verblijf in München afdwingen, Ten Hag blijft 'Wunschkandidat''

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 19:41do 07-11-2019 om 19:41

Bayern München gaat mogelijk tóch geen opvolger voor de ontslagen Niko Kovac aanstellen. Hans-Dieter Flick zal als interim-trainer de leiding hebben tijdens Der Klassiker tegen Borussia Dortmund en blijft misschien wel langer aan bij Der Rekordmeister.

Volgens Sport1 heeft Flick 'zijn lot in eigen handen'. Als Bayern genoeg indruk maakt tijdens de topper tegen BVB, is de kans aanwezig dat de 54-jarige oud-assistent het seizoen mag afmaken als eindverantwoordelijke aan de Säbener Straße. Naar verluidt zou een groot deel van de selectie prima kunnen leven met een langer verblijf van Flick.

De naam van Erik ten Hag blijft nog altijd nadrukkelijk rondzingen in München. De Ajax-trainer verklaarde deze week dat hij niet van plan is om voortijdig op te stappen in Amsterdam, maar geldt volgens Sport1 als 'Wunschkandidat' voor het nieuwe seizoen. Arsène Wenger lijkt afgehaakt. De geroutineerde Fransman was in beeld om Kovac – al dan niet tot het einde van het seizoen – op te volgen, maar volgens BILD hebben beide partijen het bij één gesprek gehouden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws